MENU
en

Lieve kerkfamilie en vrienden
Allereerst, ik mis jullie; de vriendschap, de gesprekken bij de koffie, het samen zingen en meer.
Ik heb mijn gedachten en gebed laten gaan over deze bemoediging. Wij bemoedigen met woorden, met een arm om iemand heen, een luisterend oor.
Nu alleen virtueel, dus woorden. Deze woorden komen uit Het Woord van God, Wiens Zoon, onze Zaligmaker het vleesgeworden Woord is.
Wat steeds meer op de voorgrond kwam en ik dus mee wil geven als bemoediging is heel bekend. Het komt uit Jeremia 29 vers 11:
Ik immers, Ik ken de gedachten die ik over u koester, spreekt de Heere. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, namelijk om u toekomst en hoop te geven.
Als ik deze tekst lees en ik mag geloven dat God zo over mij denkt dan voel ik mij geborgen; God koestert gedachten over mij (over u, over jou).
Hij heeft niet zomaar een gedachte maar koestert die ook. Dan mag je je speciaal voelen en gezien weten. God ziet u en God ziet jou. En nog mooier; hij wil ons toekomst en hoop geven en dat is precies wat we nu nodig hebben.
Onze God en Vader, Hij denkt goed over ons.
Hij is er bij, in alle dingen die we meemaken, tegenslagen en verdriet of vreugde en overwinningen. Hij wil naast ons staan en we mogen altijd bij hem aankloppen.
Ik wil jullie een gezegende week toe bidden dat u in vertrouwen de route mag volgen die voor u is, met de wetenschap dat u/jij niet alleen zal gaan. God gaat met u en met jou mee!
Groot is Uw trouw o Heer.
Met de allerhartelijkste groeten Rianne Elzing
Ik wil dit lied toevoegen https://youtu.be/4wOn9c_rbmA


    Hans

    Hans Rodenburgh